Pronto

Denna regniga onsdag bestämde vi oss för att besöka Pronto som ligger på Lilla Torg. Ett mysigt ställe med massor av goda och maffiga bakelser att välja mellan.
Vi hade svårt att bestämma oss för vad vi skulle testa men till slut blev det en daimmuffin, en helt ljuvlig cheesecake med toblerone med både vit och mörk choklad och massa goda färska jordgubbar. Till det drack vi en varm choklad med mintsmak, grädde och marshmallows till och en chai latte med vaniljsmak.
-
Vi kände att vi var tvugna att smaka Prontos cheesecake eftersom det är den de är lite känd för. På deras visitkort står det "Pronto - The home of the Perfect Cheesecake" Och den höll verkligen måttet, deras cheesecake var helt perfekt. Detta var den maffigaste fikan hittills. Vi var så mätta så att vi knappt kunde röra oss när vi gick därifrån.
-
Priserna på Pronto var helt ok. Ungefär samma som på de flesta andra ställena. Det var deras cheesecake som var lite dyrare men det kan man förstå för den biten man fick kan man inte äta upp själv, man kan vara två och dela på den. Miljön på Pronto var också helt ok, inget utstickande, man sitter en våning upp och har utsikt över lilla torg vilket är mysigt. När det är fint väder kan man även sitta ute på deras uteservering som är ut mot torget.
-
Vårt slutliga omdöme av Pronto blir:
-
Gott * * * * *
Hygien * * *
Personal * *
Miljö * * *
Priser * * *

Kommentarer
Postat av: LIENE

åh det ser asgott ut, typ det godaste jag set på hela veckan!

2010-04-24 @ 11:35:41
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0